
Jídelní lístek
17.2. - 21.2.2025
Pondělí 17.2.
přesnídávka: chléb řemeslný 1, tvarohový sýr Almette s křenem 7, hruška, čaj/mléko 7
oběd: polévka z míchaných luštěnin 1,9, špagety s omáčkou z ajvaru a sušených rajčat 1, strouhaný sýr 7, čaj
svačina: bageta šestizrnná 1,6, pom. tzatziki 7, paprika, čaj/mléko 7
Úterý 18.2.
přesnídávka: rohlík 1, pom. špenátová 3,7, okurka, čaj/mléko 7
oběd: polévka dýňová s žitnými krutony 1, musaka s lilkem a mletým masem 7, čaj
svačina: chléb Chalupářský 1, máslo 7, slunečnicová semínka, hruška, čaj/mléko 7
Středa 19.2.
přesnídávka: kaše ovesná s kakaem 6,7, banán, čaj/mléko 7
oběd: polévka zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,9, vepřová játra na cibulce 1, rýže, čaj
svačina: chléb Chalupářský 1, pom. námořnická bašta 4,7, bílá ředkev, čaj/mléko 7
Čtvrtek 20.2.
přesnídávka: chléb 1, pom. falešná škvarková z pohanky 10, ledový salát, čaj/mléko 7
oběd: polévka zelňačka 1,7, těstoviny s platýsem limandou a zeleninou 1,4, čaj
svačina: rohlík 1, povidlové máslo 7, pomeranč, čaj/mléko 7
Pátek 21.2.
přesnídávka: chléb Slovanský krajánek 1, pom. balkánská 7, mrkev, čaj/mléko 7
oběd: polévka z vaječné jíšky 1,3,9, krůtí paprikáš 1,7, bramborový knedlík 1, čaj
svačina: zapečené tousty se sýrem 1,7, jablko, čaj/mléko 7
Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena.
Sestavil kolektiv školní jídelny.
Seznam alergenů
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Skořápkové plody
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši