Jídelní lístek 19.2.-23.2.2018

Pondělí 19.2.:

  • přesnídávka: šlehaný bílý jogurt s jahodami 7, rohlík 1, jablko, čaj/mléko 7
  • oběd: polévka z vaječné jíšky 1,3,7,9, vepřová kýta pečená na medu 1, bramborový knedlík 1,3, dušené zelí
  • svačina: chléb 1, pom. Švédská 4,7, mrkev, čaj/mléko 7

Úterý 20.2.:

  • přesnídávka: rohlík 1, pom. cizrnová 7, banán, čaj/mléko 7
  • oběd: polévka rajská s rýžovou zavářkou 1, zapečená ryba ze sýrem 4,7, bramborová kaše 7, kompot, džus
  • svačina: celo-žitný chléb 1, pom. z uzeného tofu jako humrový krém 6,7,9, okurka, čaj/mléko 7

Středa 21.2.:

  • přesnídávka: bageta 1, pom. šunková pěna 7, zelenina, čaj/bílá káva 7
  • oběd: polévka kedlubnová 1,7, hovězí plátek na žampiónech 1, rýže
  • svačina: soj. chléb 1,6,11, máslo 7, plátek vejce 3, pomeranč, čaj/mléko 7

Čtvrtek 22.2.:

  • přesnídávka: bublanina s jahodami 1,3,7, jablko, čaj/ochucené mléko
  • oběd: polévka hovězí vývar s jáhlami 1,7,9, segedínský vepř. guláš 1, houskový knedlík 1,3,7
  • svačina: slunečnicový chléb 1, pom. chodská 7, paprika, čaj/mléko 7

Pátek 23.2.:

  • přesnídávka: chléb obložený sýrem a zeleninou 1,7,  čaj/mléko 7
  • oběd: polévka kmínová s kapáním 1,3,7,9, čočka na kyselo 7, chléb 1, kyselá okurka, müsli tyčinka
  • svačina: conflakes, jablko, čaj/mléko 7

_______________________________________________________________________________________

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši

Seznam alergenů pdf

_______________________________________________________________________________________

Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena.

Sestavily: H. Wágnerová

Z. Korbelová